Even voorstellen: Gerrit Yke

 

 

Inmiddels ben ik bijna 20 jaar met plezier werkzaam als chauffeur in het personenvervoer; 'time flies when you're having fun'! Bij mijn werkgever Personenvervoer Kort in Oosterwolde heb ik mij in die jaren ontwikkeld tot een all-round chauffeur. Bovendien worden nieuwe chauffeurs regelmatig door mij opgeleid en wegwijs gemaakt binnen en buiten onze organisatie. Bij alle vervoerssoorten, waaronder zakelijk/ directievervoer, ben ik  betrokken.

Sinds enkele jaren ben ik een CCV-D1 en D2 gecertificeerde directiechauffeur met liefde en passie voor mijn vak. Ik hou van autorijden en u als klant en eventueel uw eigen auto zijn bij mij in goede en vertrouwde handen. In een ver, grijs verleden heb ik een rechtenstudie voltooid en die informatie verleidde een vaste klant ooit tot de gevatte en gekscherende uitspraak: 'kijk eens aan, ik word weer opgehaald en vervoerd door de 'rijdende rechter', zal wel een duur ritje worden!'.                                                                                                                      

Mensen omschrijven mij als correct, gedisciplineerd en prettig in de omgang. Ik heb een representatieve en rustige uitstraling; bovendien ben ik betrouwbaar, communicatief vaardig, service gericht, stressbestendig, stipt maar ook flexibel. Ik heb een prettige, vlotte, comfortabele en veilige rijstijl. Mijn gecontroleerde, georganiseerde manier van werken en meedenkend en -voelend vermogen maken mij tot een capabele en graag geziene chauffeur.

Wanneer u  kiest voor directievervoer dan kunt u op elk gewenst tijdstip naar elke gewenste locatie in binnen-en buitenland door mij  vervoerd worden. Ik zal mijn uiterste best doen om u maatwerk en service te leveren. Uw agenda is leidend voor de invulling van mijn dag. Het vervoer kan plaatsvinden in één van onze directieauto's maar zoals gezegd tevens in uw eigen auto. Naar uw behoefte wordt reistijd 'relaxtijd' met krant en/ of muziek dan wel 'kantoortijd': van en naar afspraken zult u dan ongestoord kunnen telefoneren en werken. Mijn motto daarbij is 'horen, zien en zwijgen', discretie verzekerd vanzelfsprekend. Ik ben nooit te nadrukkelijk aanwezig maar zal er zeker zijn waar en wanneer wenselijk. 

In ieder geval zie ik er graag naar uit om u als klant te mogen verwelkomen.