Over Kort

Bij Kort vinden we het belangrijk
om midden in de maatschappij te staan.

Ons team

Ons team, het team van Personenvervoer Kort, bestaat uit ruim 80 enthousiaste en professioneel opgeleide medewerkers, van planners tot chauffeurs. We hebben allemaal hart voor de zaak en zetten ons in om een rit zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

 

Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een chauffeur regelmatig dezelfde route rijdt, zodat er een vertrouwd gezicht achter het stuur zit. 
Perfecte planning en uitvoering met aandacht voor de klant én een stukje begeleiding - daar draait het om. 

Vervoer met aandacht!

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Kort vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. Dit doen wij niet alleen door vervoer met aandacht te verzorgen voor degene die het nodig heeft. Zo sponsoren we regelmatig verenigingen of maatschappelijke organisaties die bij onze organisatie passen, houden we rekening met duurzaamheid en fair trade bij de inkoop van onze producten en zijn we partner van Stichting Duurzaam Ooststellingwerf (Stichting DO!) en het Biosintrum in Oosterwolde.

DRIVE: Dagelijks Rijden Inwoners Voor Elkaar 

Het kan voorkomen dat het vervoer voor personen die naar dagbesteding gaan niet goed is geregeld vanuit de zorgaanbieder. Hierdoor vallen deze mensen tussen wal en schip. Om deze personen toch te voorzien van vervoer, is het initiatief DRIVE opgezet. DRIVE staat voor Dagelijks Rijden Inwoners Voor Elkaar. Het vervoer wordt verzorgd door goed getrainde vrijwilligers. De auto’s worden ter beschikking gesteld door Personenvervoer Kort. Op die manier is er ook voor deze mensen vervoer mogelijk naar de dagbesteding. 

DRIVE is beschikbaar in de gemeente Ooststellingwerf.  

DRIVE is een samenwerking tussen gemeente Ooststellingwerf, Scala en Personenvervoer Kort.