Groepsvervoer door Personenvervoer Kort 

Gaat u een avond uit met een groep, een dagje weg of moet u een groep vervoeren die slecht ter been is? Bij Personenvervoer Kort bent u aan het juiste adres als het gaat om groepsvervoer. Geen zorgen om het vervoer als u Kort inschakelt om het groepsvervoer voor u te regelen. 

Wij beschikken over comfortabele bussen waarmee maximaal 8 personen vervoerd kunnen worden. Onze taxibussen zijn tevens geschikt voor personen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Rolstoelvervoer 

Bestaat uw groep uit personen die afhankelijk zijn van een rolstoel? Geen probleem, wij hebben een rolstoelbus tot onze beschikking. Op deze manier is groepsvervoer voor iedereen mogelijk. Lees hier meer

Van recreatief tot leerlingenvervoer 

Naast het recreatieve groepsvervoer, zoals een familiedag of een avond uit met een groep vrienden, verzorgt Personenvervoer Kort ook andere soorten groepsvervoer. Denk daarbij aan leerlingenvervoer, voor leerlingen die niet zelfstandig naar school kunnen. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw kind veilig naar school gebracht wordt. Lees hier meer over het leerlingenvervoer. 

Meer weten over groepsvervoer?

In overleg is er veel mogelijk als het gaat om groepsvervoer. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 0516-422222. We helpen u graag!