Personenbus huren voor elke gelegenheid

Gaat u binnenkort met een groep mensen op pad, maar is het vervoer nog niet geregeld? Geen probleem: Personenvervoer Kort beschikt over een groot aantal taxi- en rolstoelbussen tot en met 8 personen. De rolstoelbussen zijn toegankelijk voor mensen met een vervoersbeperking. Dus heeft u een familiedag, personeelsfeest of een uitje met de sportvereniging? Huur gemakkelijk een personenbus bij Personenvervoer Kort. Bij het huren van een personenbus verzorgen wij niet alleen de bus, maar krijgt u (indien gewenst) er ook een gediplomeerde chauffeur én vervoersadvies op maat bij. 

Tarieven personenbus huren

Wilt u graag een 9-persoonsbus of rolstoelbus huren? Dat kan natuurlijk. Ons basistarief voor een 9-persoonsbus is € 130,- per dag. Voor een rolstoelbus betaalt u net iets meer, met een basistarief van € 150,- per dag. Bij ons rijdt u 200 kilometer vrij, daarna betaalt u bij een 9-persoonsbus € 0,22 per extra gereden kilometer. Bij een rolstoelbus is dat € 0,36 per extra gereden kilometer.

Huur een bus bij Personenvervoer Kort

Meer weten over het huren van een personenbus? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel: 0516-422222.

Rolstoelbus huren 

Gaat u met meerdere rolstoelgebruikers op pad, dan is het wel zo comfortabel om samen te reizen. Bij Personenvervoer Kort huurt u gemakkelijk een rolstoelbus. Wilt u meer informatie over ons rolstoelvervoer?
klik  hier

Autoverhuur algemeen:

Voor Autoverhuur  kunt u ook terecht bij Auto Kort BV