Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Bijvoorbeeld omdat u zakenrelaties moet ophalen van het vliegveld of het treinstation? Heeft u zo’n drukke agenda dat u uw reistijd beter kunt gebruiken om te rusten of juist om te werken? Dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij bieden zakelijk vervoer aan precies zoals u het wenst.

Betrouwbaar en representatief zakelijk vervoer 

Onze chauffeurs zijn D1 en D2 gediplomeerd, representatief en betrouwbaar. Het is mogelijk om u te vervoeren in uw eigen auto of gebruik te maken van onze representatieve auto’s. Zo verzorgen wij veilig, vertrouwd en comfortabel vervoer zoals u het wenst. Al ons vervoer, ook het zakelijk vervoer bieden wij met aandacht. Wij aandacht voor vlot, veilig en comfortabel vervoer, u uw aandacht voor uw eigen zaken.  

 

Zakelijke taxi huren 

Heeft u een zakelijke taxi nodig? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening en de kosten hiervan?
Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0516-422222.

 

Bedrijfsvervoer wanneer u het nodig heeft 

Een privéchauffeur is er altijd, handig maar ook erg duur. Een goed alternatief is flexibel directievervoer. Bij Kort kunnen wij dit bieden met onze zakelijke taxi. Zo heeft u zakelijk vervoer wanneer u dit nodig heeft maar ook alléén wanneer u dit nodig heeft. Dat is wel zo efficiënt.