Flexitax 

Zoekt u efficiënt en betaalbaar taxivervoer en heeft u iets meer tijd? Dan is Flexitax, een (deel)taxiproduct wat we samen met een aantal Friese collega’s aanbieden, geknipt voor u!

Flexitax staat voor flexibel en betaalbaar taxivervoer.  Zeven dagen in de week tussen 06.00 uur en 24.00 uur brengt Flexitax u op uw plaats van bestemming. Een dagje winkelen, vrienden bezoeken of een medische afspraak? Geen probleem voor Flexitax! 

Reserveer Flexitax

Reserveer uw Flexitax minimaal een uur van tevoren door te bellen naar onze centrale:

0516 422222
U kunt eventueel meerdere ritten tegelijkertijd reserveren. E-mailen kan ook, via: [email protected]  

Waarom Flexitax?

Flexitax is een initiatief van Taxicentrale Waaksma (Kootstertille), Kijlstra Personenvervoer (Drachten) en Personenvervoer Kort (Oosterwolde). Het concept achter Flexitax maakt het mogelijk om betaalbare en flexibele taxiritten te maken in heel Friesland. Zo blijft het Friese platteland, waar steeds minder openbaar vervoer rijdt, bereikbaar voor iedereen. Het is een vorm van collectief vervoer; als passagier huurt u namelijk een zitplaats. Het kan dus zijn dat u de taxi deelt met andere reizigers. U betaalt echter alleen voor uw eigen reis.  Uw taxirit blijft zo betaalbaar; vooral wanneer u samen met anderen reserveert.
Meer weten over Flexitax? Bezoek dan de website.

Wat kost Flexitax?

Voor Flexitax betaalt u € 7,75 per OV-zone plus een instaptarief van € 7,75. Wanneer u met meer personen reserveert, dan betalen de 2e t/m de 8e persoon een instaptarief van € 0,75 en € 0,75 per zone. Bij uw reservering hoort u gelijk wat uw taxirit kost.